söndag 18 januari 2009

Söndagen innan lördagen...

Pirr pirr. Vi börjar bli nervösa. Love är sjuk, har ganska hög feber och en märklig hosta så just nu lever vi på hoppet att inte smittas - och självklart att han snabbt frisknar till. Vi andas överhuvud taget inte i hans närvaro och ska genast köpa desinfekterande handtvätt.

I torsdags var vi i kapellet och övade! Vi skred in, stod där vi förväntas stå, vände oss om i ungefär rätt tid och lite annat. Det känns lite nervöst, även om vi varit tillsammans i snart tretton år.

Vi fick reda på att kyrkan har andra vigslar denna dag (det är ju Sveriges näst populäraste bröllopskyrka) och att våra gäster därför inte har tillträde till kyrkan förrän 16.45. Eftersom närliggande lyxrestaurangen Sjömagasinet inte öppnar förrän kl. 17.00 går det inte att värma sig där en stund, däremot verkar Novotel vara öppet om man är tidig och fryser. Det ligger bara 50 meter från kapellet.

Nej, nu ropar blivande maken att jag måste hjälpa till att vika kyrkprogram. Det är ju bråda dagar.

1 kommentar:

Anonym sa...

AOB kan gott vika sina programblad själv! Håll honom på mattan! Släpper du efter nu är det svårt att ta in på tyglarna länhgre fram när det blir nödvändigt. Ordnung muss sein! som vi säger i ASK.

STill